en sv nl cn
pythagoras
banner
Een bedrijf is niets zonder haar klanten, en we zijn erg trots op ze!

Wij hebben klanten in zowel de particuliere als de publieke sector, kortom gebruikers met uiteenlopende activiteiten. Sommige van onze klanten gebruiken een groot aantal van onze oplossingen terwijl andere klanten alleen de delen gebruiken die passen bij hun bedrijf.
We hebben bijvoorbeeld klanten die gebruik maken van ons systeem voor het beheer van panden in een groot geografisch (internationaal) gebied, klanten die grote hoeveelheden van de ruimtegerelateerde contracten bijhouden en klanten die beschikken over uitgebreide werkzaamheden in de schoonmaak.

Wat onze klanten gemeen hebben is dat ze de informatie van hun faciliteiten en ruimtes op een effici├źnte manier bijhouden en op een slimme manier deze informatie kunnen verzilveren.

Elk jaar organiseert Pythagoras een gebruikersconferentie waar we aan onze gebruikers de nieuwste innovaties en verbeteringen laten zien. Bovendien is het een ultieme mogelijkheid dat alle facilitair managers elkaar idee├źn kunnen uitwisselen en te netwerken.

Pythagoras AB
Hornsgatan 1
118 46 Stockholm
Zweden

Tel: +46-8 760 00 10

E-mail: info@pythagoras.se
Website: www.pythagoras.se
Postbus 435, 3500 AK Utrecht, Nederland - Tel. +31 (0) 615 873250 - Fax: +31 (0)87 784 2655 - Email. info@pythagoras.se