en sv nl cn
Webinar Space Manager - Geld besparen op uw FM kosten
Op woensdag 10 december houden wij een webinar over Space Manager. Dit zal zijn tijdens de lunch van 12 tot 12.45.
Dit webinar kan interessant voor u zijn omdat u met de inzet van Space Manager u aanzienlijke besparingen op uw huisvestingskosten kan boeken.

Veel instellingen zien hun inkomsten teruglopen. De uitdaging is om de kosten te drukken zonder dat de kwaliteit van het onderwijs en onderzoek daalt. Samen met personele lasten vormt huisvesting de grootste kostenpost van een instelling. Juist daar zijn de grootste besparingen mogelijk.

Met Scientia’s Space Manager heeft u via uw smart phone, tablet of PC alle informatie over uw gebouwen en openbare ruimtes met een paar klikken tot uw beschikking. Informatie die bovendien eenvoudig is aan te passen indien er zich wijzigingen voordoen, bijvoorbeeld wanneer in een ruimte een wand is geplaatst om zodoende een extra kamer te realiseren.

Scientia’s Space Manger is een oplossing opgezet op basis van het Bouwwerk Informatie Model (BIM) en heeft een aantal unieke kenmerken, zoals

- Graphische presentatie van plattegronden (geen noodzaak voor complexe CAD-systemen)
- Altijd actuele KPI- en trend-rapportage
- Automatische berekening van het vloeroppervlak

Opgeven graag via info-nl(at ) Scientia.com

Robert-Jan Bulter
Maandag, December 9, 2013

Wij zijn verhuisd!
Afgelopen week zijn wij verhuisd naar een nieuwe en vooral grotere locatie. Het nieuwe adres is Hornsgatan 1, SE-118 46 te Stockholm.
Ons nieuwe kantoor heeft onder andere ook een cursusruimte alwaar we diverse trainingen kunnen aanbieden. Mocht u in de buurt zijn komt gerust een keertje langs voor een kopje koffie. Het nieuwe adres is redelijk centraal, om de hoek van de Nederlandse ambassade en vlak bij het metro station Slussen.

Robert-Jan Bulter
Maandag, December 9, 2013

Scientia naar Dé Onderwijsdagen
Ook dit jaar weer is Scientia aanwezig op Dé Onderwijsdagen 2012. Scientia sponsort deze dagen door middel van haar app campusM. Meer informatie over de app is te vinden via deze link: http://www.deonderwijsdagen.nl/actueel/353-owd12-app-nu-beschikbaar/
Scientia heeft ook een stand tijdens deze dagen. Indien u meer wilt weten over onze oplossingen voor het onderwijs dan zien wij u graag.

Groeten,
Robert-Jan

Robert-Jan Bulter
Maandag, Oktober 29, 2012

Scientia leidt project om indicatoren te definieren om de kwaliteit van een rooster te bepalen
In samenwerking klanten is Scientia bezig om indicatoren te bepalen waardoor de kwaliteit van een onderwijs rooster bepaald kan worden.

Voor het volledige artikel volg deze link: http://www.scientia.com/uk/news&events/news_44.php

Robert-Jan Bulter
Maandag, Augustus 27, 2012

Gebruikersconferentie 2012
Op 27 en 28 september zal dit jaar weer onze jaarlijkse gebruikersconferentie plaatsvinden. Gebruikers uit diverse landen zullen bijeenkomen in Stockholm.
Er is ook een Nederlands tintje aan dit congres want het vind plaats in het Van der Nootska Paleis. Het is een gebouw dat ooit het eigendom was van de Nederlander Thomas van der Noot in 1674.

Het thema van de conferentie: Pythagoras Space Odyssey.
Velen van jullie zijn voortdurend bezig om de inzet van middelen te optimaliseren zoals het verbeteren van ruimtegebruik. Hierdoor verbetert de continuïteit van uw bedrijf omdat er flink bespaart kan worden op de beheerskosten van de gebouwen. Daarbij zorgen we voor het genereren correcte en recente management informatie waarop het bestuur beslissingen kan nemen. Tijdens de gebruikersconferentie zal dit thema uitgewerkt worden door middel van industrie specifieke presentaties, gebruiker discussies en praktische workshops.
Ons doel is dat u de conferentie met meer kennis en informatie verlaat, zodat u maximaal kunt profiteren van onze producten en diensten.

We hopen je te zien op de gebruikersconferentie!

Je kunt een plaats boeken voor deze conferentie via: http://www.scientia.com/seconference2012/bookingform.php

Robert-Jan Bulter
Maandag, Augustus 27, 2012

Pythagoras presentaties in Nederland
Op 16 en 17 december zullen we op diverse plaatsen Pythagoras Space Manager presenteren in Nederland. Space Manager van Pythagoras is een van de diverse oplossingen dat een beheersapplicatie bevat met een automatische ruimtemeeting, interne huur doorberekening, mensen en organisaties, stedelijke planning, het meubilair en andere uitrusting, data en telecommunicatie, sleutels, kaarten en sloten, brandmelders en blusapparatuur, huur en andere overeenkomsten, documenten en tekeningen, financiële ratios en nog veel meer.

In combinatie met Syllabus Plus Enterprise zijn er diverse aanvullende mogelijkheden. Space Manager kan de zaal informatie leveren aan Syllabus Enterprise maar andersom kan S+ ook informatie aan Space Manager doorgeven waardoor de bezettingsgraad grafisch kan worden weer gegeven maar ook kunnen de kosten van een ruimte weergegeven worden.

Mocht je interesse hebben, geef je dan op via dit e-mail adres: infonl@scientia.com


Zondag, November 22, 2009

Eenjarige verjaardag
Deze maand vieren we de eerste verjaardag van de fusie tussen Pythagoras en Scientia Ltd. uit Engeland.
Robert-Jan Bulter
Vrijdag, Oktober 2, 2009Postbus 435, 3500 AK Utrecht, Nederland - Tel. +31 (0) 615 873250 - Fax: +31 (0)87 784 2655 - Email. info@pythagoras.se